Καλώς ήρθατε!

Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στο μικρό μου παράδεισο! Γεννήθηκα στο Μόντρεαλ, μεγάλωσα στην Αθήνα και από πολύ μικρή περνούσα όλα τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές μου στο οικογενειακό σπίτι μας στην Αίγινα, τον «Πύργο Ράλλη 1890». Όπως μπορούν να καταθέσουν όλοι οι καθηγητές του σχολείου μου, το όνειρό μου ήταν να μοιραστώ αυτό το μαγευτικό μέρος με τον υπόλοιπο κόσμο! Δύο υπέροχες κόρες και μια διεθνή σταδιοδρομία μάρκετινγκ αργότερα (!), είμαι ευτυχής που έχω τώρα την ευκαιρία να μοιραστώ με τους επισκέπτες μας αυτήν την όμορφη γωνιά του κόσμου και την αγάπη μας για αυτό το ιστορικό νησί, μέσω του «Pyrgos Ralli Estate Apartments and Suites».

Σας περιμένουμε!

Ανθή Λουίζου, Ιδιοκτήτρια

Είπαν για εμάς

«Όμορφο, ήσυχο και άνετο. Ήταν εξαιρετικά καθαρό, τακτοποιημένο και άνετο. Η ιδιοκτήτρια ήταν πολύ εξυπηρετική και ευγενική.»

Trini, Ηνωμένο Βασίλειο

 

«Ηρεμία. Η οικοδέσποινα είναι πολύ ευγενική και φιλική. Θα κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει και να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η τοποθεσία είναι υπέροχη.»

Λητώ, Ελλάδα

 

«Καθαρό, άνετο και διακοσμημένο με εξαιρετικό γούστο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η τοποθεσία, κοντά στο λιμάνι, είναι πολύ ήσυχη. Η οικοδέσποινα μας τιμά τον όρο φιλοξενία, εξυπηρετική, με χαμόγελο και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Σίγουρα θα επιστρέψουμε!»

Γεωργία, Ελλάδα